Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Berkay mest etti… Berkay rüzgarı!

Berkay mest etti…  Berkay rüzgarı!
04.08.2021
A+
A-

Berkay, ‘TURKCELL YILDIZLI GECELER’ konserleri Türkiye’nin en yeni, en genç etkinlik mekanı Turkcell Vadi Açıkhava’da sezonun ilk İstanbul konserinde sevenleriyle buluştu.

Alkışlar ve ıslıklar eşliğinde sahneye çıkan sevilen sanatçı Berkay, “Gelenler, gelmeyenlere, bilenler, bilmeyenlere anlatsın. Hiç birimizin keyfi yerinde değil biliyorum. Ama ben bu kısa süre içinde size her şeyi unutturacağıma söz veriyorum. Bütün o sıkıntıları bir kenara bırakmanızı istiyorum. İki saat boyunca bana emanetsiniz. Kafanıza takılan her şeyi lütfen bırakın’ diye konuştu.

 

Dünden, bugüne kadar hit olmuş şarkıları dışında sahne de söylemekten keyif aldığı şarkılardan oluşan repertuvarı, sahne şovuyla beğeni toplayan Berkay enerjisiyle İstanbullulara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

İki saat sahnede kalan Berkay, hayranlarının yoğun isteği üzerine yeniden sahneye döndü. Berkay , ‘Karnaval’ şarkısını seslendirdikten sonra teşekkür ederek konserini sonlandırdı.

 

Biletleri günler öncesinden tükenen konserinde kendisine eşlik eden 15 kişilik orkestrası ile Berkay, 5 Eylül Bursa Açıkhava Tiyatrosu, 8 Ekim İstanbul Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konserlerine devam edecek.

Editöre Not:

Berkay’ın büyük kızı Arya , annesi ile konseri izleyenler arasındaydı. Arya’nın en sevdiği şarkı ‘Deli Et Beni’ yi söylen Berkay’ın kızı ile diyalogları seyirciden dakikalarca alkış aldı.

Berkay konser fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-eTclPXqiZT

 

REKLAM ALANI