Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN SAMANCI `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SAMANCI `DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
28.10.2021
A+
A-

SERVET SAMANCI –AĞRI
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Samancı, 98 yıl önce memleketin dört bir yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde; milletimizin destansı gayret ve fedakârlığı sayesinde kurtuluş mücadelesi başarı ile sonuçlanmış, bu başarı 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’in ilanıyla taçlanmıştır.

Tüm imkânsızlıklara rağmen, milletimizin vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla giriştiği milli mücadele neticesinde filizlenen Cumhuriyetimiz; farklı inanç ve düşünceleri teminat altına alarak birlikte yaşama idealimizin de kaynağı olmuştur.

Binlerce yıllık devlet geleneğine ve büyük devlet olmanın tecrübe, hafıza ve mirasına sahip Türk milleti; gelişen ekonomisi, kültürel değerleri ve demokrasisi ile uluslararası alanda hak ettiği yeri almaktadır.

Şüphesiz, ülkemizin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeye çalışan, bölünmez bütünlüğümüze ve demokrasimize zarar vermek isteyen karanlık mihraklar karşısında da Cumhuriyetimizin kazandırdığı değer ve inançla dimdik duracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü kutluyorum.

REKLAM ALANI