Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Başkan Salih Ekinci Muhtarlarla Görüşmeye Devam Ediyor

Başkan Salih Ekinci Muhtarlarla Görüşmeye Devam Ediyor
07.05.2021
A+
A-

Başkan Salih Ekinci Muhtarlarla Görüşmeye Devam Ediyor

Ak Parti Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ilçe sorunları, görüş ve öneriler için muhtarlarla görüşmeye devam ediyor. Başkan Ekinci önceki gün kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelmiş, mahallelerin sorunlarını muhtarlardan dinlemişti.

Açıklama yok.

Bugünde muhtarlarla görüşmeye devam eden Başkan Ekinci, pandemi nedeni ile arada bir bu tür görüşmeler yaptığını ifade etti. Görüşmeye Kışla mahalle muhtarı Sinan Güneş, Tanyeli Mahalle Muhtarı Halil Yıldırım, Akkese Muhtarı Salim Atmaca, Ulaklı Mahalle Muhtarı Kemal Ekincidir ve Sağırtaş Mahalle muhtarı Seydo Bora Katıldı.

Açıklama yok.

Görüşmede muhtarlar sorunların yanı sıra görüş ve önerilerini de Dile getirdi.

Açıklama yok.

Başkan Ekinci, fırsat buldukça kırsal ve merkezi mahalle muhtarlarımızla görüşmelerin devam edecek dedi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI