
BAŞKAN MEHMET NURİ SAMANCI `DAN AĞRI İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ MEHMET HÜSEYİNOĞLU’’NA ZİYARET
ABDULLAH YİĞİT- YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI
Ağrı Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı ve beraberinde bulunan heyet, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mehmet Hüseyinoğlu’’na ziyarette bulundu.
Ziyaretinde Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet HÜSEYİNOĞLU’’na Keçi tiftiğinden yapılan halı Üzerinde Yapılan Bir Türk Bayrağı Takdim etti.
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet HÜSEYİNOĞLU’’na hayırlı olsun ziyaretinden dolayı şu ifadelere yer verdi;
Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Mehmet HÜSEYİNOĞLU’’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ağrı ilimize ülkemize yetiştiricilerimize ve sektörümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlikte ilimiz tarım ve hayvancılığına el ele vererek müdürümüzün desteği ile projeler ve güzel hizmetler etmeyi Allah nasip etsin Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Evgeny Revenko: Birleşik Rusya kadınların iktidara gelmesi için etkili bir araçtır

Целевой договор для студентов-бюджетников медицинских вузов. Статья Андрея Исаева

YASEMİN ÜNLÜ ”VAY” İLE ZİRVEDE

Devlet destekli tıp öğrencileri için hedefli anlaşma. Andrey Isaev’in makalesi

Госдума приняла в первом чтении законопроект «Единой России» о продлении льгот для достигших совершеннолетия детей военнослужащих

«Единая Россия» определила планы реализации партпроекта «Выбор сильных» на 2026 год