Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN CUMA YİĞİT ’TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN CUMA YİĞİT ’TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
21.07.2021
A+
A-

Gaziantep Ziraat Odaları Birliği Başkanı ve Şehitkâmil Ziraat Odası Başkanı Cuma Yiğit, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yiğit, mesajında, Tüm güzelliklerin bir arada yaşandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleştiği; sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yaşandığı, dostlukların tazelendiği bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın, milletimizin yüreğine huzur vereceğine, toplumsal bütünlüğümüzü pekiştireceğine olan inancım tamdır. Bu mübarek günlerin tüm İslam âlemiyle birlikte bizlerin de beraberliğini, kardeşliğini pekiştirmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Bu duygular içerisinde, Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla tebrik eder, şehrimize, ülkemize, İslam dünyasına barış ve huzur getirmesini diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

REKLAM ALANI