Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN CANPOLAT SÖZ VERMİŞTİ! SANCAKTAR KOMPLEKSİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

BAŞKAN CANPOLAT SÖZ VERMİŞTİ! SANCAKTAR KOMPLEKSİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
01.06.2022
A+
A-

 

 

BAŞKAN CANPOLAT SÖZ VERMİŞTİ! SANCAKTAR KOMPLEKSİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

 

 

 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim vaadi olan ve bölgenin ihtiyaçlarına göre projelendirilen Sancaktar Kapalı Semt Pazarı, Çok Amaçlı Salon ve Park alanını inceledi. Kompleksin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Başkan Canpolat, “Mahallemize söz vermiştik ve yerine getirdik. En kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçim vaatlerinin açılışlarını bir bir gerçekleştiriyor.

 

Bir 4 kişi, açık hava, anıt ve yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçede yapılan tespitlerin ardından hayata geçirilen projeler ilçeye nefes aldırıyor. Bölgelerin eksikliklerine göre yükselen projelerden biri olan Sancaktar Kompleksi içerisinde bulunan Kapalı Semt Pazarı/Otopark, Çok Amaçlı Salon ve Park alanı ile açılışa hazırlanıyor.

Bir 7 kişi, ağaç, açık hava ve yazı görseli olabilir
İnşaat çalışmaları tamamlanan projeyi teknik ekip ve Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ile birlikte inceleyen Başkan Mehmet Canpolat, çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti. Sancaktar Mahalle Muhtarı İbrahim Acar’ın da eşlik ettiği incelemede Başkan Canpolat, yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine kurulan projenin kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Sancaktar Mahallemizdeyiz. Sancaktar Mahallemize seçim öncesi söz vermiştik. Bu mahallemizde uzun bir dönemdir semt pazarı problemi devam ediyordu. Ver aynı zamanda çok amaçlı büyük bir salonu istiyorlardı. Biz buna bir de park ilave ettik. Semt pazarı, park ve çok amaçlı salonu şu anda hemen hemen bitirmiş durumdayız. Son eksikleri gideriyoruz, iç tefrişatıyla ilgileniyoruz. En kısa zamanda inşallah nasıl ki Karşıyaka Mahallemize söz vermiştik bir açılış yapmıştık, yerine getirmiştik, buraya da söz verdik ve yerine getirdik çok şükür. Buranın da inşallah en kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz. Bütün mahallelerimiz bizim için özel, bütün mahallelerimiz bizim için kıymetli, bütün seçmenlerimiz de hakeza öyle.

Bir gökyüzü ve yazı görseli olabilir

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Bir gökyüzü ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI