Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN CANPOLAT MİLLET BAHÇESİ EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK

BAŞKAN CANPOLAT MİLLET BAHÇESİ EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK
08.06.2022
A+
A-

 

 

 

BAŞKAN CANPOLAT MİLLET BAHÇESİ EN KISA SÜREDE HİZMETE SUNULACAK

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti ile Süleymaniye Mahallelerinde yapımı devam eden Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Başkan Canpolat, projenin kısa sürede tamamlanacağının müjdesini verdi.
Haliliye Millet Bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat, çalışmayı yapan teknik ekipten bilgi aldı.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
İncelemelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan 118 dönümlük alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Toki işbirliğiyle çalışmaların devam ettiğini hatırlattı. Çalışmaların, hummalı bir şekilde devam ettiğini aktaran Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Şuanda hummalı bir şekilde çalışmalar sürüyor, bizde sık sık takip ediyoruz ve kamu işbirliği çerçevesi içerisinde. İnşallah şuanda burada ağaçlandırma çalışmaları yapıldı, muhtemeldir ki Ağustos ya da Eylül ayı gibi burası bitmiş olacak. En kısa sürede bu Millet Bahçemiz de bitmiş olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Millet Bahçesinin içerisindeki camimiz, millet kıraathanemiz, spor, fitness aletlerimiz, yeşil alanlarımız, basketbol, voleybol, halı sahalarımızla birlikte devasa büyüklükte bir tesis. Nasıl ki Haliliye ilçemizin doğu yakasında büyükşehrimize ait Gap Vadisi ve Cumhuriyet Sosyal Tesisleri olduğu gibi bu batı yakası diye ifade ettiğimiz Haliliye ilçemizin yoğun bir nüfusun yaşandığı Devteyşti, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Bağlarbaşı, Yavuz Selim Mahallelerine de böyle hizmet edecek. Burada çok modern vatandaşlarımızın vakitlerini geçirebileceği her türlü sosyal donatı alanlarının düşünüldüğü ve en modern peyzaj anlamında, mimar anlamında mimarinin burada icra edildiği Millet Bahçesiyle ilgili çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor.

 

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Bununla ilgili olarak Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum dahil olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz, hep birlikte Haliliye’miz için mümkün olabildiği kadar en yüksek oranda her bulduğumuz yeri yeşil alana çeviriyoruz, her yerde yeşil alanların, parkların sayısını arttırmaya çalışıyoruz. Bu Millet Bahçesi de Haliliye’mize çok yakıştı, çok yakışacak. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir
Başkan Mehmet Canpolat, açıklamalarının ardından çalışmaları yürüten yetkililerle sohbet etti.

 

 

 

 

REKLAM ALANI