Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE BELEDİYESİNİ ÜRETEN BİR BELEDİYE HALİNE GETİRDİK

BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE BELEDİYESİNİ ÜRETEN BİR BELEDİYE HALİNE GETİRDİK
28.08.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT: HALİLİYE BELEDİYESİNİ ÜRETEN BİR BELEDİYE HALİNE GETİRDİK

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçede artan yatırımların ardından müdürlükler bünyesindeki atölyeleri inceledi. Başkan Canpolat, “Haliliye Belediyesini kurumsal yapısını tamamlamış, dışarıdan satın almaları minimum düzeye indirmiş, kendi kendine üretip, vatandaşlarımızın hizmetine sunulan bir belediye haline getirdik” dedi.

Bir 2 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, hafta sonu mesaisini saha gezileriyle sürdürüyor.

İlçede altyapı ve üstyapıya yönelik artan yatırımların ardından Başkan Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki atölyeleri gezdi. Teknik ekip ile alanda inceleme yapan Başkan Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğünün atölyeleri ile güçlendiğini ifade etti. Başkan Mehmet Canpolat, alanda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir

“Haliliye Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüzde kurumsal yapının yerine oturması adına atölyelerle ilgili güçlendirmeye gittik. Bu doğrultu çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğümüzü ziyaret ettik, orada hummalı bir çalışmamız var. Haliliye Belediyesi artık kendi kendine yetebilen Fen İşleriyle bir belediye olma yolunda devam ediyor. Gerek iş makineleri, gerekse diğer ihtiyaçların karşılanmasıyla ilgili olan bütün iş ve işlemleri tamamladık. Geleceğe, gelecek yarınlarına Haliliye Belediyesi Fen İşleri olarak sağlam adımlar atarak yürümeye devam edecektir.”
Başkan Mehmet Canpolat, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki şantiye alanlarını inceledikten sonra Park Bahçe Müdürlüğüne ait atölyeleri inceledi. Müdürlük bünyesindeki atölyelerde parklara kazandırılan kamelya, piknik masaları ve sandalyelerini belediye bünyesinde üretildiğine vurgu yapan Başkan Mehmet Canpolat, “Haliliye Belediyesi müdürlükleriyle üreten bir belediye haline gelmiştir” dedi.

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir

“HALİLİYE’MİZDE SATIN ALMALARI MİNİMUMA İNDİRDİK”

Bir 2 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat, “Park Bahçe Müdürlüğünde artık kurmuş olduğumuz atölyelerle birlikte banklarımız, kamelyalarımız, çocuk oyun gruplarımızın nitekim tamiri, bakımı, onarımı belediyemiz bünyesinde yapılıyor. Ahşapla ilgili olan kısımlar, gerek bir taraftan bitki ve ağaç çeşitlendirilmesi olsun, gerekse bir taraftan parklarımız yeni dizaynları, bakımları, onarımları da yine Haliliye Belediyemizin Park Bahçe Müdürlüğü bünyesindeki ilgili şef, ilgili usta arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Haliliye Belediyesi olarak yeni parklar, yeni piknik masaları ve yeni kamelyalar doğrultusunda her şeyi Haliliye Belediyesi olarak biz üretiyoruz. Biz üretiyoruz, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Artık yenisini dışarıdan almaya gerek yok. Haliliye Belediyesi Fen İşlerinde, Park Bahçesinde, diğer müdürlüklerinde üreten bir belediye haline gelmiştir. Kendi kendine yetebilen bir belediye haline gelmiştir. Günümüz coğrafyasına, dünyaya baktığımız zaman üretimin son derece ne kadar önemli olduğunun bilinci içerisindeyiz. Biz de Haliliye Belediyesini yaklaşık 2019’dan bugüne kadar kendi kendine ayakları yere basabilen, kurumsal yapısını tamamlamış ve içeride üretim ile birlikte dışarıya bağımlılık, dışarıdan satın almaları minimum indirmiş kendi kendine üretip, vatandaşlarımızın hizmetine sunulan bir belediye haline getirdik. Haliliye Belediyesi olarak biz burada vatandaşlarımızın her zaman için emrinde olmaya, hizmetinde olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

https://www.haliliye.bel.tr/…/baskan-canpolat-haliliye…
#ŞanlıurfanınKalbiHaliliye

REKLAM ALANI