Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN ÇALIK TUNCELİ’DE TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

BAŞKAN ÇALIK TUNCELİ’DE TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ
20.07.2021
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Doğu Anadolu Bölgesi gezisinin ikinci ayağında Tunceli’de çeşitli temaslarda bulundu. Başkan Çalık, Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan ve CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik ile birlikte Tunceli ve Pertek’te vatandaş ve bölge esnafıyla bir araya geldi. Kamer Genç’i kabri başında ziyaret eden Çalık, Sungur Bey ve Çelebi Ağa Camilerini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik ile birlikte Tunceli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çalık, Tunceli gezisinin ilk gününde bölge esnafıyla yaptığı sohbetin ardından Nazımiye Belediyesi’ni de ziyaret etti. TBMM eski Başkanvekili ve CHP Tunceli eski Milletvekili Kamer Genç’in Tunceli’nin Nazımiye ilçesindeki kabrini de ziyaret eden Çalık, “Söylediklerinde asla yanılmayan, daima doğruyu söyleyen, dürüst bir insan olan Kamer Genç’i rahmetle, saygıyla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Çalık: Bu zor günleri birlikte aşacağız

Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Tunceli ziyaretinin ikinci gününde ise Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan ile birlikte Pertek sokaklarını gezerek halkla sohbet etti. Çalık, Pertek ziyareti sonrası yaptığı açıklamada “Pertek sokaklarında halkla bir araya geldik ve vatandaşın sorunlarını dinledik. Vatandaşımızın gündeminde maalesef ekonomik sıkıntılar var. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Burada Keban Barajı sebebiyle taşları tek tek numaralandırılarak taşınan Sungur Bey Camii ve Çelebi Ağa Camii’ni de ziyaret ettik. Mustafa Kemal Atatürk’ün 1937’de yaptığı son gezi bu bölgeye olmuş. Bu harika tarih turuyla Tunceli ziyaretimizi noktalıyoruz.” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu

REKLAM ALANI