Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN BÜLENT BİLGİN `DEN “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI

BAŞKAN BÜLENT BİLGİN `DEN “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” MESAJI
15.07.2021
A+
A-

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Bilgin, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Bilgin, 15 Temmuz 2016’da Türkiye’nin bağımsızlığını, kalkınmasını, hak ve adaletin sesi olmasını hazmedemeyen FETÖ/PDY terör örgütü ve onu teşvik eden işbirlikçileri, Sayın Cumhurbaşkanımızı, Türkiye Büyük Millet Meclisini, stratejik kurumlarımızı hedef alarak devletimizin yönetimini ele geçirmeye çalışmışlardır.

Aziz Milletimizin iradesini yok saymaya ve Demokrasimizi yıkmaya çalışan FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu hain kalkışma, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın önderliğinde Aziz Milletimiz tarafından bozguna uğratılmıştır.

15 Temmuz güçlü bir milletin dirilişinin gerçekleştiği gündür. Bu yüce milleti bölmek, parçalamak ve yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı #TürkiyeGeçilmez ruhuyla Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda milletçe topyekûn verilen ve tarihe altın harflerle yazılan mücadelelerde olduğu gibi 15 Temmuz’da da verilen büyük mücadele Türk milletinin şanlı tarihindeki yerini almıştır.

Kadını, erkeği, genci, yaşlısıyla tek vücut olan kahraman milletimiz o gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın çağrısı ile sokakları, meydanları doldurarak tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısında sadece ve sadece imanıyla, inancıyla canı pahasına karşı koymuş, günlerce meydanları boş bırakmayarak, demokrasimize sahip çıkmıştır.

Derin bir şuurun tezahürü olarak, ülkenin bölünmez bütünlüğü ve istikbali için hiç tereddüt geçirmeden sokaklara dökülerek göğsünü hain darbecilere siper eden ve ‘tanklardan büyük yüreğim var’ diyen aziz milletimiz gelecek kuşaklara eşsiz bir örnek sergilemiştir. Bu millet; vatanı uğrunda şehadete yürüyen, gazi olan 15 Temmuz’un kahramanlarını asla unutmayacaktır.

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz’da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve demokrasisine darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken; vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI