Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
19.10.2021
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla bir mesaj yayımlayarak “Muhtarlarımız vatandaşlarımızla kurumlarımız arasında bir köprü görevi görüyor” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Muhtarların ’19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarların, toplumun en önemli temel taşlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktada bulunan kurumsal temsilcilikleri oldukları aşikârdır.

Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir.
Biz de vatandaşlarımıza daha ivedi ve iyi hizmet sunabilmek adına Belediyemiz bünyesinde Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığını kurduk. Hayata geçirdiğimiz Muhtarlık Bilgi Sistemi sayesinde de muhtarlarımızın bulundukları bölgelerde taleplerini daha kolay ulaştırabilmelerini sağlayarak vatandaşın derdiyle dertlenen muhtarlarımızın her zaman yanında olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en kalbi duygularımla kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Ayrıca görevi başında şehit olan bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum”

REKLAM ALANI