Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN BEYAZGÜL: ”24 AYDA TASARRUFU YATIRIMA DÖNÜŞTÜRDÜK”

BAŞKAN BEYAZGÜL: ”24 AYDA TASARRUFU YATIRIMA DÖNÜŞTÜRDÜK”
31.03.2021
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL: ”24 AYDA TASARRUFU YATIRIMA DÖNÜŞTÜRDÜK”

Göreve geldiği günden bu yana halka hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla, yollar, kavşaklar, köprüler, dönüşüm projeleriyle, altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla Şanlıurfa’ya yeni bir çehre kazandırma yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 ayda yaptığı tasarrufu yatırıma dönüştürdü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden günümüze kadar yapılan tasarrufların nasıl ve hangi yatırımlara dönüştüğünü düzenlenen Lansman Toplantısı ile Kamuoyuyla paylaştı.

Özel bir otelde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Ferit Dağdeviren, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, daire başkanları ile basın mensupları katıldı.

Toplantının başlaması ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Basın Yayın Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Şanlıurfa tanıtım filmi ve akabinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 24 ayda yaptığı yatırımları içeren video Lansman Toplantısında bulunan katılımcılar ve basın mensuplarına izletildi.

Yapılan tanıtımların ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Beyazgül “Sevgili hemşerilerimin desteği ve güveniyle yola çıkalı 24 ay oldu. Bize verilen bu emanete sahip çıkarken aynı zamanda hemşerilerime bu 24 ayın hesabını vermenin gönül rahatlığı içindeyim” dedi.

Başkan Beyazgül konuşmasını şöyle sürdürdü: ”Bilgiyle, deneyimle iş yapma azmi ve heyecanıyla, hayallerimizle ve projelerimizle işe koyulduk. Şanlıurfa’yı sadece belediye hizmetleriyle değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle bilimi ve teknolojisiyle sağlık ve ulaşımıyla; tarihi ve turizmiyle göz dolduran, parmakla gösterilen örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyarak çalışıyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızla birlikte onlarında görüş ve önerilerini alarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Medeniyetimiz kadar güzel bir Şanlıurfa için tam kadro gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

İL BAŞKANI KIRIKÇI:” ZEYNEL BAŞKAN 2 YILDIR ŞANLI ŞEHRE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYOR”

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ 2 yıllık bir süre içerisinde özellikle kentin kangrenlinmiş sorunlarını çözmek çok önemlidir. Şanlıurfa gibi tarih turizm ve tarım şehrine ve Peygamberler Şehrine hizmet etmek hepimiz için bir şereftir. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Zeynel Abidin Beyazgül 2 yıldız bu şerefi omuzlayıp Şanlıurfa’ya hizmet ediyor. Sosyal belediyeciliği ve gönül belediyeciliği noktasında yaptığı tüm çalışmaları takdirle karşılıyorum”

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Beyazgül katılımcılar için tasarrufların hangi yatırımlara dönüştüğü noktasında ayrıntılı bir sunum da gerçekleştirdi. Sunumun ardından Lansman Toplantısı çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

REKLAM ALANI