Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 19 MAYIS MESAJI
19.05.2021
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, ‘Gençler ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştıracak ferasete sahiptir” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gençlerin bayramını tebrik etti.

Başkan Baydilli mesajında şu ifadelere yer verdi: ” Millî mücadelemizin başlangıcının sembolü olan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman silah arkadaşlarının 101 yıl önce Samsun’a çıktığı 19 Mayıs tarihini ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’, 15-19 Mayıs tarihleri arasında yer alan haftayı da ‘Gençlik Haftası’
olarak kutluyoruz.

Bu önemli günün gençlere adanması, gençliğin ne kadar önemli olduğunun ve onlara verilen değeri ortaya koymaktadır. Ülkeyi dinamik tutan, şekillendiren bir gençlik oluşturmamız, hedefleri olan gençler yetiştirmemiz gerekiyor. Necip Fazıl Kısakürek’in de dediği gibi ‘Kim var? ‘ diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan fert fert ‘ben varım! ‘ cevabını verici, her ferdi ‘benim olmadığım yerde kimse yoktur! ‘ fikrini besleyici bir dâva ahlâkına kaynak bir gençlik yetişmesi için uğraşmalıyız.

Biz gençlerimize inanıyoruz, güveniyoruz ve onların daha iyi yetişmesi için, gerekli dinamizmi yakalaması için çaba gösteriyoruz. Spor branşlarına verdiğimiz destekle yeni sporcuların yetişmesini istiyoruz. Gençlerimiz de elde ettikleri başarılarla bizi mahcup etmiyor, göğsümüzü kabartıyor.

Ben tüm gençlerin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, bu kutlu günü gençlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.”

www.karakopru.bel.tr

REKLAM ALANI