Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE SAHA GEZİSİYLE BAŞLADI

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE SAHA GEZİSİYLE BAŞLADI
30.11.2021
A+
A-

BAŞKAN BAYDİLLİ MESAİYE SAHA GEZİSİYLE BAŞLADI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah erken saatlerde gelenek haline getirdiği alan gezilerini sürdürüyor

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli alan gezileri yaparak sorunları yerinde inceliyor. Sabah alan gezilerini gelenek haline getiren Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte Diyarbakır Yolu üzerinde inceleme yaptı.

Karaköprü’ ye en iyi hizmeti sunmanın çabasında olduklarını dile getiren Başkan Baydilli, ilçedeki her noktaya dokunduklarını ve sorunları yerinde tespit ettiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Başkan yardımcılarımız ve teknik müdürlerimizle birlikte sabah mesaimize erkenden başlayıp caddeleri, sokakları adım adım dolaşıyoruz. Karşılaştığımız sorunları inceleyip çözümü için çalışma başlatıyoruz.

Bizim tek hedefimiz ve işimiz Karaköprü’yü daha güzel hale getirmek ve vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde burada yaşamasını sağlamaktır. Bunun için personelimiz değerli bir uğraş veriyor ve gece gündüz çalışıyoruz. Tabi ki ilçemiz sürekli büyüme gösterdiğinden eksiklerimiz olacaktır ama biz bunları kapatmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezilerinde esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI