AZİZ KIZILCA`DAN YENİ YIL MESAJI
Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Bölge Başkanı Aziz Kızılca, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Bölge Başkanı Aziz Kızılca, Mesajında şu ifadelere yer verdi;
2023 yılını geride bırakırken, yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yılın heyecanını birlikte yaşıyoruz.
Her yeni yıl, geçen bir yılın muhasebesinin yapılmasının yanı sıra, yaşanan tecrübeler ışığında yeni yıla ilişkin yol haritasının belirlenmesine imkân sağlayan dönüm noktalarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, Aziz milletimizin ve Tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL
«Единая Россия» провела в Нижнем Новгороде «День муниципалитета»
Birleşik Rusya, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’ndaki belediyelerde aile kutlamaları düzenledi
«Единая Россия» провела семейные праздники в муниципалитетах ХМАО
Blagoveshchensk’teki Birleşik Rusya kamu destek merkezinde, engelli çocukları olan anneler için bir fitness merkezi kuruldu
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Rostov-on-Don’da Sovyet halkına yönelik soykırıma adanmış bir sergi açıldı
В Ростове-на-Дону при поддержке «Единой России» открылась экспозиция, посвященная геноциду советского народа