
Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, mübarek bayram günlerine de ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Akkuş , Bayramlar sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; insanlar arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği; dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı özel günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; onların kıymetli aileleri ve evlatları başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bu mübarek günlerin insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Çocuklar ve engelliler: Birleşik Rusya, bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine hedefli yardım sağlıyor

Halil Karakeçili: Karakeçili Yörük Türkmen Şenliği 4–5 Ekim 2025’te Şanlıurfa’da

Делегация «Молодой Гвардии Единой России» встретилась с замдиректора Управления международного сотрудничества Тибетского автономного района КНР Лю Шусэнем

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları”, Samara bölgesindeki sanayi ve eğitim kuruluşlarıyla işbirliği anlaşmaları imzaladı

Волонтёры «Единой России» и МГЕР помогают пострадавшим в результате обрушения дома в Астрахани

Артём Метелев: Личностные качества останутся востребованными даже в эпоху ИИ