Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Akkuş Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Müslüman âleminin ilahi bir armağan olarak kabul ettiği ve sevinçle karşıladığı bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile birliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır.
Bu müstesna zamanda Allah adına kurban keserek, kurbanlarını paylaşan Müslüman kardeşlerimiz, sevgi ve merhameti bütün topluma yaymaktadır. İhtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği huzur dolu bir bayram diliyorum. İslam dünyasında kan, gözyaşı, acı, şiddet ve nefretin bir an evvel son bulması ve bayramların artık anlamına uygun olarak güven ve huzur içinde idrak edilmesi, bizlere barış ve esenlik getirmesini yüce Allah’tan temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını, en samimi duygularımla kutluyor; bayramın ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum.
AZİZ AKKUŞ-DİYARBAKIR
Rusya Devlet Duması, seyyar eczanelerle ilgili Birleşik Rusya yasa tasarısını ilk okumada onayladı. Bu yasa, kırsal bölgelerde ilaçlara erişimi artıracak
Bir teleskop, bir yapım seti ve Federasyon Konseyi ziyareti: Birleşik Rusya bölgesel şube sekreterleri, valiler ve Devlet Duma milletvekilleri çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
Soyuzmultfilm’e bir gezi, metro turu, bir sanatçı seti ve bir elektro gitar: Birleşik Rusya, “Yolka Zhelaniy” (Dilekler Noel Ağacı) ile çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürdü
«Единая Россия» и фонд «Ветераны специальной военной операции и контртеррористических операций» из Екатеринбурга передали партию техники бойцам СВО в Ростовской области
Birleşik Rusya, Moskova’da “Yıldızla Tatbikat” düzenledi
В Мурманской области при содействии «Единой России» стартовал новый сезон фестиваля спортивного кино