Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AZİZ AKKUŞ `TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
07.05.2022
A+
A-

Gelişim ve Demokrasi Partisi Genel Başkan Danışmanı Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş , Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş , “Cennet anaların ayakları altındadır” sözüne olan inancımızla kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz, istikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin mimarı olarak gördüğümüz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir.
Annelerimiz, yüreklerindeki koşulsuz sevgileri, sonsuz fedakârlıkları, şefkat ve sabırlarıyla bizlere kol kanat geren, yetiştiren, hayat mücadelemizdeki en büyük manevi destekçilerimiz, başarı ve sevinçlerimizin arkasındaki gizli kahramanlarımızdır.

Düşmanın kirli hesaplarının hiçbir zaman bitmediği bu mukaddes vatan topraklarında bin yıldır başı dik ve onurlu bir biçimde yaşamamız, bu aziz vatanın istikbaline yön verecek nitelikte hayırlı evlatlar yetiştiren anneler sayesindedir.

Anne ve babaya öf bile demeyerek onlara en güzel biçimde davranmayı emreden bir medeniyetin temsilcileri olarak, anne ve babamızın rızasını kazanmak ve hayır duasını almak en önemli görevlerimiz arasında olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, fedakârlık, sabır, kanaat, şefkat ve sevgi gibi tüm insani hasletlerin vücut bulmuş hali olarak hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI