
Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş ,“5 Nisan günü 1958 yılından itibaren her yıl, hukukun üstünlüğünün sağlanması, birey hak ve özgürlüklerinin savunulması, hakların korunması ve kullanılması noktasında önemli görevler üstlenen avukatlar için müstesna bir gün mahiyetinde “Avukatlar Günü ” olarak kutlanmaktadır.
İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içerisinde gerek kişilerin gerekse toplumların temel hak ve hürriyetlerinin korunmasında, kanunlara bağlı kararlılıklarıyla adaletin tecelli etmesinde büyük mesuliyeti olan avukatlar, çok önemli bir görevi ifa etmektedirler.
Dava ve savunma hakkının, sağlıklı işleyen bir hukuk sisteminin vazgeçilmez temel taşlarından biri olan, bunu kurumlar ve vatandaşlar adına büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getiren, demokrasinin toplum tarafından içselleştirilmesinde ve güçlenmesinde etkin görevler üstlenen avukatlar, çok temel ve önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle adaletin tesis edilmesi için çaba sarf eden başta Diyarbakır Barosu avukatları olmak üzere tüm avukatlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

При поддержке «Единой России» в Перми прошли Евразийские международные общественно-политические слушания

Владимир Якушев: «Единая Россия» и Коммунистическая партия Китая вносят существенный вклад в развитие стратегического партнёрства России и КНР

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ile Bharatiya Janata Partisi arasındaki işbirliği, Rusya ve Hindistan arasındaki kapsamlı ortaklığın önemli bir bileşeni olabilir

Владимир Якушев и Игорь Бабушкин обсудили работу по поддержке участников СВО

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Smolensk Bölgesi Rybki’de Afgan savaş gazilerine özel bir anıt açıldı

При содействии «Единой России» в Тюмени выпустили художественный альбом по сказкам Петра Ершова