
Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Akkuş, mesajında, “19 Mayıs 1919, kurtuluş mücadelesinin başlangıcı ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne giden sürecin ilk adımıdır. Zor şartlar altında kurulan Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleriyle pekiştirilmiş ve Türk gençliğine armağan edilmiştir.
Türk milleti olarak bu emanete sahip çıkmak hepimizin en büyük görevidir. ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 102. yıl önce kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakmış ve nesilden nesile günümüze kadar gelmiştir.
Bizlere düşen görev; gençlerimize fırsat eşitliği sağlamak, gelecek kaygısı yaşamadıkları, özgür bireyler olarak özgüven içinde yetiştikleri bir düzen inşa etmektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor; bırakmış oldukları mirasa sıkı sıkıya bağlı olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum” dedi. –
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya, Aleksandr Khinshtein’ı Kursk bölgesi valiliğine aday gösterdi

Meeting of the Ambassador with the Minister of Industry and Technology of Türkiye

При поддержке «Единой России» участники федерального проекта «СВОй бизнес» в Грозном учатся управлению финансами и праву

Büyükelçinin Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile görüşmesi

Azərbaycan diasporu Ukraynada milli-mənəvi dəyərlərimizi yaşadır

Komitə əməkdaşları Nyu Yorkda “My Way” Uşaq-Gənclər Yaradıcılıq İnkişaf Mərkəzində olublar