Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AZİZ AKKUŞ `TAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
10.04.2021
A+
A-

Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Polis Teşkilatı’nın 176 ‘inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Akkuş, Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü; milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini sağlama görevini; zaman mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızla iç içe ve büyük bir özveriyle ifa eden Emniyet Teşkilatımızın 176. kuruluş yıldönümünü gururla kutluyorum.

Güvenlik güçlerimizin çok önemli bir parçası olan Türk Polis Teşkilatımız, 176 yıldır vatandaşlarımızın emniyeti için canla başla çalışarak Devletimizin ve Milletimizin göğsünü kabartmaktadır. Ülke genelinde huzurun sağlanmasında, asayişin temininde, suç ve suçluyla mücadelede gelişmiş ülkelerin emniyet güçlerini dahi kıskandıran başarılara imza atmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de büyük fedakârlık, cesaret ve yüksek vazife bilinci içerisinde terörle mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandıran Türk Polisi, 15 Temmuz gecesi gösterdiği kararlılıkla aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmiştir.

Her alanda günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan Polis Teşkilatı, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla, tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır. Türk Polisinin, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum.

Kurulduğu günden bugüne halkımızın huzur ve güvenliği için önemli görev üstlenen ve görevi başında Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimize sağlık içerisinde uzun ömürler diliyorum.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI