Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AZİZ AKKUŞ `TAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
01.05.2021
A+
A-

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan, işçi ve emekçi kardeşlerimizin dostluk, birlik ve beraberliğinin simgesi olarak kutladığı bayram olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bu dönemde toplumumuzda dostluk ve dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.

Huzur ve istikrarın yegane şartlarından birisi çalışan ve üreten kesimin taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve işçi ve emekçinin emeğinin karşılığını hak ettiği şekilde alabilmesidir. Bu çerçevede çalışma hayatında en ileri standartlara ulaşabilmek için son dönemde önemli adımlar atılmaktadır. İçinde bulunduğumuz bu zor ve sabır gerektiren dönemde de sağduyuyu koruyarak, karşılıklı anlayış, uzlaşma ve diyalog içerisinde hareket ederek, dile getirilen tüm sorunların üstesinden geleceğimiz kanaatindeyim

Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması işçi ve emekçi kardeşlerimizin beden, kol ve beyin gücünü ortaya koyarak verdikleri fedakârca hizmetle mümkün olmaktadır. Bizler işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine inanan bir kültüre sahip bireyleriz. Bu çerçevede devletimiz işçilerimize her şartta ve koşulda destek vermiş ve vermeye de devam etmektedir.

Emeğin, alın terinin, çalışmanın, azmin ve iş ahlakının olduğu yerde toplumsal huzur, sosyal barış, büyüme, gelişme ve gelecek vardır. Devletimizin desteği, çalışanımızın emeğiyle şehrimiz de ülkemiz de daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz her zamankinden daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır.

Emeklerinden ve alın terlerinden başka sermayeleri olmayan, ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, çalışma hayatlarında sağlık, başarı ve huzur dolu günler diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI