Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Andrey Turchak ve Astrahan Bölgesi Valisi Igor Babushkin, SVO katılımcılarını desteklemeye yönelik bölgesel önlemleri tartıştı

28.04.2024
A+
A-

Andrey Turchak ve Astrahan Bölgesi Valisi Igor Babushkin, SVO katılımcılarını desteklemeye yönelik bölgesel önlemleri tartıştı
2024

Özel operasyonun başlangıcından bu yana, savaşçılara yapılan ödemeler için bölgesel bütçeden 1,5 milyar rubleden fazla tahsis edildi
Birleşik Rusya’nın bölge şubesi valisi ve sekreteri Igor Babushkin , çalışma başkanı partinin Genel Konseyi sekreteri ile yaptığı toplantıda , yiyecekten ulaşıma kadar sürekli olarak cephe hattına askeri ve insani yardım gönderildiğini söyledi. Kuzey Askeri Bölgesindeki grup .

Şu anda Astrahan bölgesinde mermi şoku alan SVO katılımcılarının tıbbi muayenesi ve derinlemesine muayenesine yönelik bir pilot proje uygulanıyor.

“Bölge klinik hastanesi temelinde savaş gazileri için özel bir rehabilitasyon merkezi açmayı planlıyoruz. Günde 150 ayakta tedavi ziyareti ve hastanede 70 yataklı hasta yatağı için tasarlanacak” diye açıkladı Igor Babushkin.

Ona göre, partinin bölgedeki kamu destek karargâhı temelinde, Kuzeybatı Askeri Bölge bölgesine gönderilen insani yardım kargosunun alınmasını, dağıtımını ve hedeflenen kullanımının kontrolünü koordine edecek bir karargâh bulunuyor.

“Başlangıçta esas olarak ev malzemeleriyle ilgileniyorduk: yiyecek, üniforma, soba ve inşaat malzemeleri, ancak şimdi insansız hava araçları, arabalar, çeşitli sınıflardaki deniz taşıtlarını askeri birliklere gönderiyoruz – adamlarımızın savaş hattında eksik olduğu her şey.” Vali ekledi.

Özel operasyonun ilk gününden itibaren Birleşik Rusya, Donbass’ın tahliye edilen sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağlıyor. Partinin bölge şubeleri şimdiden yeni bölgelere gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemeleri ve ev aletlerine kadar 110 bin tondan fazla insani yardım malzemesi teslim etti.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için neredeyse 13 milyar ruble toplandı.

Hoparlör
Babuşkin İgor Yuryeviç
Babuşkin İgor Yuryeviç
BİRLEŞİK RUSYA partisinin Astrahan bölge şubesi sekreteri; Tüm Rusya siyasi partisi “BİRLEŞİK RUSYA” Yüksek Konseyi Üyesi; Partinin bölgesel siyasi konseyinin Başkanlık Divanı üyesi; Partinin Bölgesel Siyasi Konseyi Üyesi; Astrahan bölgesinin valisi.
#Turçak
#Büyükanne
#SVO katılımcılarına yardım
#bölgeler
#Astrahan bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/andrej-turchak-i-gubernator-astrahanskoj-oblasti-igor-babushkin-obsudili-regionalnye-mery-podderzhki-uchastnikov-svo

 

REKLAM ALANI