Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Alaattin Çakıcı’nın Danışmanı Duyurdu

Alaattin Çakıcı’nın Danışmanı Duyurdu
28.11.2021
A+
A-

Uzun süredir Bodrum’da ikamet eden Alaattin Çakıcı, bu hafta sonunu yeğenleri, avukatı ve yakın arkadaşı ile İstanbul’da geçirdi. Çakıcı’nın artık 15 gün Bodrum’da, 15 gün İstanbul’da olacağı duyuruldu.
Alaattin Çakıcı bir süre önce dost ziyaretlerine çıkmış hem yakın arkadaşlarını ziyaret etmiş, bu ziyaretlerin bazılarına yeğeni de eşlik etmişti. Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan, yaptığı açıklama ile uzun süredir Bodrum’da yaşayan Alaattin Çakıcı’nın artık ayın 15 gününü Bodrum’da kalan 15 gününü ise İstanbul’da geçireceğini duyurdu.

Çakıcı’nın bu kararının ardında hem kendisine eşlik eden yeğenleri ile birlikte vakit geçirmek hem de işlerini daha yakından takip etmek olduğu öğrenildi.

Hafta sonu için İstanbul’da olan Alaattin Çakıcı’nın, Cumartesi günü yeğenleri Bora Toprak ve Rober Güler, Avukatı Can Sevinç ve yakın arkadaşı Menderes Saruhan ile birlikte İstanbul Boğazı’nda bulunan Uskumru Restaurant’ ta akşam yemeği yediği ve grubun bir süre burada vakit geçirdiği öğrenildi.

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI