Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

AK PARTİ KARAKÖPRÜ SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN SAHADA

AK PARTİ KARAKÖPRÜ SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN SAHADA
06.08.2022
A+
A-

AK PARTİ KARAKÖPRÜ SADECE SEÇİMDE DEĞİL HER ZAMAN SAHADA

 

 

 

TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Kazakistan Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, AK Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Kılıç, AK Parti Karaköprü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Furkan Kolsuzoğlu, Teşkilat mensupları ile beraber saha çalışmaları kapsamında Karaköprü‘de esnaf ve vatandaşları ziyaretlerde bulundu.

Resim

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri; Karaköprü ilçemiz önemli ve hızla büyüyen bir ilçemiz, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanımız Sait Ağan, Kadın Kolları Başkanımız Seher Kılıç,Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Furkan Kolsuzoğluile bir araya geldik.

Resim

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledik. Esnafımız ile hasret giderdik, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz, Esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini ve önerileri bizim için yol göstericidir, biz bunları önemsiyoruz.Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum ‘’ diye konuştu.

Resim

 

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan; Bugün AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ve ekibimiz ile ilçemizde esnaf ziyaretini gerçekleştirdik.

Resim

Başkan Ağan, “Yaptığımız bu ziyaretler bizim için çok önemli. Hizmet yapmamız için ilçe halkının dualarına ve desteğine ihtiyacımız var. İlçenin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve esnafın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Karaköprü insanına daha modern ve yaşanabilir bir kent oluşturma adına yürütülen çalışmalarda esnafının memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Ağan, tüm yatırımların Karaköprü ilçemize inşa etmek için olduğunu ifade etti. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz, Bizi gönülden teveccüh ile karşılayan vatandaşlarımıza, esnafımıza teşekkür ederim ” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI