Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;
1 Mayıs, tüm dünyada alın terinin, helal kazancın, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin sembolü olan Emek ve Dayanışma Günü olarak kutlamaktadır.
Özverili çalışmalarıyla ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan işçilerimiz ülkemizin refah ortamına erişmesinde önemli rol oynamaktadırlar.
“İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” inancına sahip olan bir milletiz. Bu bilinçle devletimiz işçilerimizin haklarının korunması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve iş güvencesi konularında önemli çalışmalar yaparak, işçiye, emeğe ve dayanışmaya verdiği değeri ortaya koymuştur.
Emeğin ve dayanışmanın kutlandığı bugünde kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.
YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI
İnsansız hava araçları, tıbbi ekipman, sobalar, insansız hava aracı dedektörleri ve yılbaşı hediyeleri: Birleşik Rusya cepheye yeni yardım sevkiyatları gönderdi
Birleşik Rusya, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nun Nefteyugansk Bölgesi’nde “Benim Yugra’m – Benim Kaderim!” adlı fotoğraf sergisini açtı
Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Rusya Federasyonu Anayasa Günü için vatansever etkinlikler düzenledi
TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN MEVLANA HAFTASI MESAJI
BM Genel Kurulu, Tacikistan’ın 2027 Uluslararası Hukuk Okuryazarlığı Yılı hakkındaki kararını kabul etti
Su Dostları Grubu Toplantısı