
Orman Bölge Müdürlüğü ormancılık faaliyetleri, program ve gerçekleşmelerinin değerlendirildiği, hedeflerinin görüşüldüğü toplantı 09-10 Ağustos 2021 tarihleri arasında Pandemi kurallarında dolayı 2 Grup şeklinde Bölge Müdürümüz Cevdet Çiçek, başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet TAŞAN, Cesim KARADAĞ, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ile İşletme Müdürlerinin katılımı ile yapıldı.
Toplantıda yaptığı konuşmada, 2021 yılını başarılı bir şekilde tamamlayacaklarına inandığını söyleyen Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, “Performans kriterlerine özen gösterilmesini, birimler tarafından yapılacak tüm faaliyetlerde en az kaynak kullanımı ile en yüksek faydanın sağlanması ve imkanların etkin bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Orman yangınları konusunda özellikle hassasiyet gösterilmeli ve programların zamanında gerçekleştirilmesi için azami gayret sarf edilmesi gerekir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm çalışma arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Bölge Müdürümüz Cevdet ÇİÇEK, açılış konuşmasının ardından İşletme Müdürlerinin Program ve gerçekleşmeler ilgili sunumlar yapıldı. Toplantı sonunda sonunda karşılaşılan sorunlar üzerinde duruldu, yapılan faaliyetler tek tek gözden geçirildi ve çözüm önerileri ortaya konuldu.
HABER :ABDULLAH YİĞİT -MÜSLÜM İLYASOĞLU

MBT SUİTE HOTEL’İN ORTAĞI VE GENEL MÜDÜRÜ FATMA BULUKTİMUR İLE RÖPORTAJ

Birleşik Rusya, Merkez Federal Bölgesi ve ülkenin güneyinde Bayrak Günü için şenlikli etkinlikler düzenledi

«Единая Россия» организовала праздничные акции ко Дню флага в ЦФО и на юге страны

FATİH ÖZBEK’E YENİ GÖREV HÜR BELEDİYE İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE ATANDI

Birleşik Rusya, Mordovya’daki “Fırsatlar Dünyası” parti projesinin Tüm Rusya etkinliklerinin kazananlarını ödüllendirdi

«Единая Россия» наградила в Мордовии победителей всероссийских акций партпроекта «Мир возможностей»