Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Birleşmiş Milletler Teşkilatınca İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 10 Aralık 1948 tarihinde kabul edilmesi dolayısıyla her yıl 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.
Beyanname, insanların hiçbir ayırım gözetmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı eşit, özgür ve onurlu yaşama hakkına sahip olduğunu ilan etmektedir.
İnsanlar farklı ırklardan ve kültürlerden gelebilir, farklı değerlere sahip olabilirler. Bunun sonucu olarak ülkeler ve toplumlar elbette birbirinden farklı olacaktır. Bütün farklılıklara rağmen, insanlığın ortak paydası, bireylerin doğuştan sahip oldukları temel hak ve özgürlüklerdir. Bu, onurlu bir yaşamın gereği ve en temel şartıdır.
Demokrasi ve hukuk devleti anlayışının ön planda olduğu bütün demokratik ve muasır devletlerde olduğu gibi ülkemizde de, bireyin güvenliği ve insan haklarına büyük önem verilmektedir.
Bu düşüncelerle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, dünyada yaşanan tüm sıkıntıların sona ermesini; adalet, eşitlik, özgürlük temelinde mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.
YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI
Волонтёрский лагерь «Единой России» «Курский рубеж» отметил первый юбилей
По инициативе «Единой России» из федерального бюджета выделены дополнительные средства на капремонт общежитий аграрных вузов
Евгений Поддубный: Недружественные действия Google показывают, как для России важен технологический суверенитет
Birleşik Rusya Halk Programı 2021 kapsamında Donetsk’te bir Çocuk Travmatolojisi Yetkinlik Merkezi açıldı
OSMANLI ÜLKÜ HAREKETİ FEDERASYONU TEŞKİLAT BAŞKANI MUSA APAYDIN`DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI