
Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde
Diyarbakır’da gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Barış Kupası” organizasyonu kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi MHP Genel Merkezi’nde ziyaret etti.
Görüşmede, farklı ülkelerden sporcuların, savaş mağduru çocukların ve şehit annelerinin katılımıyla gerçekleşecek turnuvanın taşıdığı manevi misyon ele alındı. Bekir Ayaz, organizasyonun evrensel bir barış çağrısı olduğunu ifade ederek, barışın inşasına yönelik güçlü mesajlar taşıdığını belirtti.
Ayaz, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Sayın Devlet Bahçeli’ye, barışa ve toplumsal dayanışmaya verdiği anlamlı destek için içten teşekkürlerimizi sunuyorum. Barış Kupası sadece bir turnuva değil; vicdanların birleştiği, ortak insanlık değerlerinin konuştuğu bir buluşmadır. Ya tarih yazacağız ya da karanlıklar içinde yok olup gideceğiz. Biz, Sayın Bahçeli gibi bu topraklara barış yakışır diyenlerle birlikte yürümeye kararlıyız.”
Görüşme, US-SEN’in barışı sporla buluşturma hedefi doğrultusunda yürüttüğü diplomatik temaslara anlamlı bir katkı sundu.
Abdullah Yiğit-Ankara

Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında İrkutsk’ta yeni bir kaykay parkı inşa edildi

Birleşik Rusya, St. Petersburg’daki okul çocukları ve öğrenciler için yangın güvenliği konusunda bir ustalık sınıfı düzenledi

Активисты «Единой России» передали корм приюту для бездомных животных в Москве

Birleşik Rusya, SVO katılımcılarının ailelerinin çocuklarını yeni okul yılına hazırlamalarına yardımcı oluyor

Birleşik Rusya aktivistleri Omsk ve Zaporozhye’deki hayvan barınaklarına yiyecek ve diğer eşyaları bağışladı

HÜLYA DOĞAN GAZİANTEP`TE SEKA GÜZELLİK VE ESTETİK MERKEZİ İLE GÜZELLLİK SEKTÖRÜNE ÇOK İDDAALI GİRDİ