
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın 13’üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
SON Parti Genel Başkanı Murat ÇOBANOĞLU, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Denktaş, Kıbrıs davasına adanmış ömrü boyunca, Kıbrıs Türkünün adadaki varlığının devam etmesi ve özgür bir şekilde yaşaması için yılmadan inançla mücadele etmiştir. Önemli bir siyaset adamı olarak Kıbrıs Türk Halkı ile daima iç içe, halkın tüm kesimleri ile yakın ilişki içerisinde olan Denktaş’ın, KKTC. bugünlere gelmesinde çok önemli katkıları olmuştur. Ömrü boyunca Kıbrıs Türklerinin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde korumak için büyük uğraşlar vermiş, gerek yıllarca süren Kıbrıs müzakerelerinde gerekse KKTC’nin devletleşme sürecinde verilen tüm mücadelelerde O’nun öncülüğü sayesinde Kıbrıs Türk halkı kendi devlet çatısı altında özgür ve egemen bir halk olarak, insanca bir yaşama kavuşmuştur.
Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinde tarihe geçmiş, büyük özveri ve fedakarlık ortaya koyarak halkına önderlik etmiş büyük devlet adamı, değerli insan KKTC’nin Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş’ı 13. Yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.”
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Birleşik Rusya ve Roscongress Vakfı, SPIEF’te bir işbirliği anlaşması imzaladı

В Москве активисты МГЕР и «Волонтёрской Роты» выразили протест против проведения посольского приёма в Москве в честь дня рождения Короля Великобритании

В Высшей партийной школе «Единой России» завершилось очное обучение победителей предварительного голосования

«Единая Россия» и РЖД на ПМЭФ подписали соглашение о сотрудничестве в сфере развития самбо, дзюдо и спортивной борьбы

Evgeny Revenko: Birleşik Rusya, Başkan’ın platform ekonomisini geliştirme görevlerinin yasal olarak uygulanmasına derhal başlayacak

Birleşik Rusya, Kostroma Bölgesi valilik seçimlerinde Sergei Sitnikov’u aday gösterdi