Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

Birleşik Rusya, Naberezhnye Chelny’de yaşlılar için batonlu yürüyüş dersleri düzenledi

Birleşik Rusya, Naberezhnye Chelny’de yaşlılar için batonlu yürüyüş dersleri düzenledi.

Birleşik Rusya, Naberezhnye Chelny’de yaşlılar için batonlu yürüyüş dersleri düzenledi
06.10.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Naberezhnye Chelny’de yaşlılar için batonlu yürüyüş dersleri düzenledi
2024,

Etkinlik, yerel parti projesi “Doktorla yürümek – kolay bir adımda sağlık!” kapsamında gerçekleştirildi.
Sonbahar-kış sezonunun ilk dersine 154 Kuzey Yürüyüşü tutkunu katıldı.

“Her insanın yaşam kalitesi kişisel olarak kendisine bağlıdır ve sağlıklı bir yaşam tarzı bunun ayrılmaz bir parçası olmalıdır. Ailede uyum, işte başarı, kişisel yaşamda mutluluk – bunların hepsi sağlıklı bir yaşam tarzının sonucudur,” dedi parti projesi başkanı Tataristan Cumhuriyeti Onursal Doktoru, Kuzey Yürüyüşü eğitmeni Alexander Zotov .

Toplantılar cumartesi günleri gerçekleşecek. Programda ortopedistler, nörologlar, jinekologlar, göz doktorları ve diğerleri gibi doktorlar tarafından hastalık önleme tedbirleri, nefes egzersizleri, gitarla şarkı söyleme ve ormanlık alanda batonlu yürüyüş hakkında dersler yer alıyor. Proje katılımcıları ayrıca müzeleri ziyaret ediyor, temizlik günleri düzenliyor, spor ve kültür programlarına katılıyor.

Yerel parti projesinin “Doktorla yürüyün – sağlık kolay bir adımdır!” altı yıldır Naberezhnye Chelny’de faaliyet gösteriyor. Bu süre zarfında 14 binden fazla kişi katılımcı oldu. Yelabuga’da da toplantılar yapılıyor.

Parti projesinin her sezonunun başında ve sonunda, katılımcıların temel fiziksel parametreleri “öncesi ve sonrası” analizi ve sonuçların konsolidasyonu için ölçülür.

#Tataristan Cumhuriyeti
#kuzey yürüyüşü
#emekliler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-naberezhnyh-chelnah-edinaya-rossiya-organizovala-zanyatiya-skandinavskoj-hodboj-dlya-pozhilyh-lyudej

REKLAM ALANI