Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

6 farklı milletten 12 influencerın rekabet ettiği karting yarışı

6 farklı milletten 12 influencerın rekabet ettiği karting yarışı
26.11.2021
A+
A-

Size milyonlarca takipçiye sahip 6 farklı milletten 12 influencerın rekabet ettiği karting yarışı Binomo Go-Cup hakkındaki bültenimizi paylaşmak isterim.

Sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip influencerlar karting araçlarıyla Tuzla Karting Park’ta kıyasıya mücadele etti. Altı farklı milletten Türkiye’de içerik üreten 12 influencerın katıldığı Binomo Go-Cup, gerçekleşen kıyasıya rekabet ile tamamlandı. Damalı bayrağa ilk ulaşan ilk isim gezi içerikleriyle tanınan Ozan Aras olurken, podyumda ikinci sıraya takım arkadaşı Feyzi Sipahi ve üçüncü sıraya eski MasterChef yarışmacısı Batuhan Bayır çıktı. Binomo organizasyonuyla düzenlenen yarışa influencerların takipçileri ve sosyal medya dünyasından isimler katıldı.

Konuyla ilgili detaylı içerik bültenini ekte ve aşağıda değerlendirmenize sunarım.
Soru ve dönüşleriniz için dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli ve sağlıklı çalışmalar dilerim.

 

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

Basın Bülteni
Influencerlar pistte kozlarını paylaştı!

Sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip influencerlar karting araçlarıyla Tuzla Karting Park’ta kıyasıya mücadele etti. Altı farklı milletten Türkiye’de içerik üreten 12 influencerın katıldığı Binomo Go-Cup, Binomo Go-Cup, gerçekleşen kıyasıya rekabet ile tamamlandı. Damalı bayrağa ilk ulaşan ilk isim gezi içerikleriyle tanınan Ozan Aras olurken, podyumda ikinci sıraya takım arkadaşı Feyzi Sipahi ve üçüncü sıraya eski MasterChef yarışmacısı Batuhan Bayır çıktı. Binomo organizasyonuyla düzenlenen yarışa influencerların takipçileri ve sosyal medya dünyasından isimler katıldı.

Sosyal medya dünyasının milyonlarca takipçiye sahip içerik üreticileri karting pistinde kozlarını paylaştı. Tuzla Karting Park’ta gerçekleşen Binomo Go-Cup kapsamında üç takım halinde piste çıkan 12 influencer takipçileriyle hız ve aksiyon dolu bir deneyim yaşadı. Üç eleme turu ve bir büyük finalden oluşan Binomo Go-Cup’ın kazananı Sarı Takım’dan Ozan Aras oldu.

Dört farklı milletten dört kişinin bir araya geldiği Sarı Takım’da Michele Cedolin, Joel Moriasi, Louis Stotesbery ve Yoshi Enomoto, MENA bölgesinde milyonlarca takipçiye sahip Beyaz Takım’da Mohamed Eid, Mahmoud Makki, Omar Aboulkhir, Ozan Aras ve Feyzi Sipahi, Türk influencerları temsil eden Siyah Takım’da ise Furkan Yalçın, Özgül Coşar, Ayyüce Kamit ve Batuhan Bayır yer aldı.

Tuzla Karting Park’ta gerçekleşen Binomo Go-Cup’ın yarış bölümünün kazananları sırasıyla Ozan Aras, Feyzi Sipahi ve Batuhan Bayır olurken Sihirli Annem dizisiyle tanınan Michele Cedolin en hızlı pist süresini elde etti.

İtalyan hızı Binomo Go-Cup’a damgasını vurdu!

Altı farklı milletten influencerların yarıştığı Binomo Go-Cup’ta damalı bayrağa ilk ulaşan Ozan Aras, bayrağımızı dalgalandırdı. Feyzi Sipahi ve eski MasterChef Türkiye oyuncusu Batuhan Bayır ise podyuma ortak oldu.

Renkli anların yaşandığı Binomo Go-Cup’ta 1:09:897’lik süresiyle en hızlı süreyi elde eden Michele Cedolin oldu. İlk Binomo Go-Cup şampiyonu olarak Sarı Takım’a galibiyeti getiren Ozan Aras ise 1:11:623’lük süresinde en hızlı turunu attı. Takım arkadaşı Feyzi Sipahi ile birlikte ilk iki sırayı elde eden Sarı Takım yarışa damgasını vurdu.

Müzik etkinlikleri, takipçi buluşmaları ve çeşitli etkinliklerin ardından tamamlanan yarışın sonunda farklı etkinlikler de gerçekleşti. En iyi paylaşımı yapan takipçilerle yarışta giydikleri hatıra montlarını hediye eden influencerlar gün boyu takipçileriyle sohbet etme fırsatı buldu.

Finans sektörünün global markası Binomo organizasyonuyla gerçekleşen Binomo Go-Cup, gerçekleşen podyum seremonisinin ardından tamamlandı.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:

REKLAM ALANI