Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır °C

1453 Kral Medya Organizasyon, Tanıtım, Turizm Medya Haber Ajansı bugün 1 Yaşında

1453 Kral Medya Organizasyon, Tanıtım, Turizm Medya Haber Ajansı bugün 1 Yaşında
12.02.2022
A+
A-

ÜLKER PİRİYEVA-AZERBAYCAN

Gazetecilik, sürdürülebilir kalkınmaya kendini adamış bir meslektir. Vatanımız, devletimiz, milletimiz, dünyamız ve evrenimiz için her zaman hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Bizler doğulu olmakla beraber, tutumlu insanlarız. Birbirimizle açık, sıcak bir ilişkimiz varsa, gelişiriz. Gazetecilik, tamamen samimi bir ilişkiye dayalı ve bu çerçevede hareket edebilen bir sektördür.

Tam da dediğim bu olumlu ve oldukça geniş bir yolda birlikte yürümeye çıktık 1 Yıl önce. 1453 Kral Medya Organizasyon, Tanıtım, Turizm Medya Haber Ajansı BUGÜN 1 YAŞINDA

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '1453 KRAL1 MEDYA Yaşında K Bizi takip etmeye devam edin' görseli olabilir

Yıllardır omuz omuza verip çalışsak ta, çok değerli Gazeteci dostumuz Abdullah Yiğit başkanın bir yıl önce kurduğu ve 61 haber sitesini kendinde birleştiren 1453Kral Medya haber ajansı yaptığı haberlerle dünyanın dört bir yanında ses getirdi. Aynı zamanda, Gazeteci ve Siyaset bilimci Ülker Piriyevanın Azerbaycan temsilciliğinde 61 haber sitesiyle Azerbaycanlı da işbirliğine başladı, Azadmedia.az haber portalı ile birlikte.

1453 Kral Medya haber ajansı Türkiye medya arenasının 61 güçlü sesi olarak Azerbaycanın 44 günlük Vatan savaşı boyunca Azerbaycan halkının hakk sesini dünya devletlerine ulaştırdı. “Karabağ Zaferi”ne kadar ve ondan sonra da her zaman 11 dilde yayınladığı haberleri ile medya desteğini gösterdi. O günden bugüne kadar çok üst seviyyede işlerle birlikte, dünyanın dört bir yanından haber alış verişi yapan haber ajansı gazeteci Abdullah Yiğit’in yönetiminde çok güzel işlere imza atmaktadır.

KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT AÇIKLAMASINDA ŞU SÖZLERE YER VERDİ:
“1453 KRAL MEDYA ORGANİZASYON, TANITIM, TURİZM MEDYA HABER AJANS 1. BİR YAŞINDA. 1453 KRAL MEDYA YAYIN GRUBU OLARAK SESİMİZİN ULAŞABİLDİĞİ HER YERDEYİZ.
BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN.
1453 KRAL MEDYA
ORGANİZASYON, TANITIM, TURİZM
MEDYA HABER AJANS GRUBU
YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK TÜM EKİP ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDER VE BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLERİM.”

1453 Kral medya haber Ajansı Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva açıklamasında – “Dünyanın dört bir yanından gazetecileri özgürlük, demokrasi, söze saygı ve gazeteciliğin gerekleri çerçevesinde devlete ve vatana hizmet etmek birleştirir.
Genel olarak, mutlu bir olay olmakta. 1453 Kral Medya ajansı tam 1 Yaşında, tebriklerimi başkan ve tüm ekib arkadaşlarıma iletiyorum. Azerbaycan ve Türkiye medyasının karşılıklı gelişiminden çok memnunuz, bu gelişmenin sistematik ve sürdürülebilir olmasını diliyorum. Azerbaycan Devlet Medya Geliştirme Ajansı’nın (MEDİA) Azerbaycan basını için her anlamda özel bir etkinlik olduğunu da vurgulamak isterim ve yapacağı güzel işler inanıyorum ki, iki kardeş ülkede – Türkiye medya alanında da her zaman ses getirecek. Aynı zamanda, 1453 Kral Media Haber Ajansı’nın rolünün, iki kardeş ülke arasındaki medya ilişkilerinin artan gelişmesinde de önemli olduğunu belirtmek isterim. Ben de Azadmedia.az haber sitesi editörü ve 1453 Kral Media’nın Azerbaycan temsilcisi olarak bu yolda 44günlük Vatan savaşımız döneminde olduğu gibi Azerbaycan ve bütün Türk dünyası adına elimden gelenin en iyisini yapacağım” – Dedi.

Azadmedia.az haber sitesi başkanı Xelil Xelilov yaptığı açıklamada, “1 yıldır yayın hayatına başlayan 1453. Kral medya haber ajansı 61 haber sitesi ile birlikte Azadmedia.az ile yaptığı işbirliği kapsamında doğru, eksiksiz, kesin ve güncel bilgilerle takipçilerinin sempatisini kazanmayı başarmıştır. Türkiyede, Azerbaycan’da ve dünyada sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik alanda meydana gelen tüm yenilikleri okuyucularına aktaran ajans, sosyal konuların ele alınması konusunda her zaman duyarlı olmuştur. Başkan Abdullah Yiğit ve tüm 1453 Kral Medya ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim,” – diye belirtti.

1 Yaşın kutlu olsun 1453 Kral Medya haber ajansı!

ÜLKER PİRİYEVA-AZERBAYCAN

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '1453 KRAL1 MEDYA Yaşında K Bizi takip etmeye devam edin' görseli olabilir

REKLAM ALANI